0-611-11-873 info@fotopanou.md

Ce costum alegi pentru nuntă?

-Men-s-New-Designer-Tuxedos-Formal-Hot-Party-Wears-Korean-Suit-Best-Men-Suit-Wedding

Nunta este un eveniment memorabil, de o însemnătate covîrșitoare, în care tu și jumatatea ta sunteți personajele principale. Un look desăvîrșit în această zi devine foarte important și poate fi construit cu ajutorul unui costum elegant de nuntă, dar și cu accesoriile potrivite.

 

Învestește, așadar, într-un costum de nuntă  de bună calitate, pornind de la sugestiile noastre!

Costume de bărbați de nuntă clasice

Vei fi un exemplu de bun gust și eleganță dacă vei alege să porți în ziua nunții un costum clasic. Nu ai cum să dai greș dacă mizezi pe sobrietatea și rafinamentul unui costum bărbătesc de culoare neagră, completat de piese vestimentare și accesorii alese atent.

O combinație excelentă pentru o asemenea ocazie specială este cea dintre un costum negru cu sacou cambrat, cu lavalieră negru abanos,  cu un sau doi nasturi, dintr-un material de înalta calitate, precum lîna și cașmirul, și o cămașă albă, plus accesorii elegante precum un papion negru abanos și o batistă albă, împăturită perfect, armonizată cu cămașa aleasă.

Nu uita că mînecile cămășii trebuie să iasă doar aproximativ 1 cm din sacou, nu mai mult, pentru a nu crea impresia de look neîngrijit. Cît despre pantalonii perfecți ai unui costum bărbătesc de nuntă, aceștia trebuie să aiba același
colorit cu al sacoului și să fie confecționați din același material. În plus, croiul lor trebuie să fie cît mai simplu și mai elegant, iar lungimea lor să fie ajustată în așa fel încît să cadă 1 cm deasupra pantofilor.

Costume de bărbați de nuntă originale

Un costum bărbătesc de nuntă mai special ar putea fi unul care sparge tiparele coloristice specifice unui eveniment de acest tip. Îți poți păstra look-ul impecabil optînd pentru un costum de nuntă într-o altă culoare decît negrul – alegeri sigure, mereu chic și stilate sunt cenușiul și bleumarinul.

Dacă ți-ai propus să fii și mai original și îndrăzneț de atît, combină un superb costum de nuntă bleumarin cu accesorii în culori vibrante. Un papion vișiniu, asortat la o cămașî alb imaculat și la costumul bleumarin deja ales, va lăsa o impresie puternică, fără a știrbi din eleganță atît de necesară ocaziei.

În aceeași idee se înscrie și alegerea unor accesorii albastre sau roșii, asortate la un costum de nuntă în nuanțe neutre, precum cenușiul și negrul. Pe lîngă un papion chic și o batistă de buzunar, mai poți opta și pentru un brîu care îi va oferi look-ului tău și o notă tradițională.

Costume de bărbați de nunță cu imprimeu

În cele din urmă, nu ignora varianta unor costume de bărbați de nuntă cu imprimeu. Sugestia poate părea prea curajoasă pentru o astfel de ocazie, însă nu și atunci cînd alegerile implică materiale de calitate, culori plăcute și imprimeuri discrete.
Ai putea miza, așadar, pe un costum de nuntă cu imprimeu punctat sau pe unul cu dungi, în funcție de preferințele personale. De asemenea, o idee excelentă ar putea fi alegerea unor accesorii cu imprimeu și asortarea lor la un costum de nuntă simplu și elegant. O vesta cu imprimeu discret, punctat, careia îi asociezi o cravată cu același model, îți va scoate look-ul în evidență în ziua cea mare.

Related Posts