0-611-11-873 info@fotopanou.md

Nunțile cu decorațiuni vintage îți fac evenimentul deosebit!

Nunțile ornate cu decorațiuni vintage sunt printre cele mai solicitate. Inspiră mult romantism și un strop de nostalgie să găsești obiecte din altă eră și să le folosești pentru a înfrumuseța locația aleasă de tine pentru nuntă. Sper să te inspire ideile de mai jos și să pui cîteva dintre ele în practică:

1.Un cufar sau o valiza pe post de căsuță de dar.

casuta-dar-valiza

Sunt două stiluri diferite, dar amîndouă idei se potrivesc foarte bine pentru o nuntă vintage. Cufărul poate fi și un proiect personal, dacă ai puțin timp și dispui de îndemînarea necesară.

2.Folosește borcane în loc de vaze pentru aranjamentele florale

vaza-flori-vinatage

Este ușor să le ornezi pentru a spori efectul.

3.Fotografiile de nuntă ale părinților și bunicilor

fotografii-vechi-nunta-decoratiune

Poți amenaja un colț în care să expui fotografii de la nunta părinților și bunicilor. Un mod special de a personaliza decorul folsit.

 

O parte din obiectele pe care le poți folosi în decorațiuni vintage nunții le poți găsi la anticariat, sticle sau borcane cu aspect învechit, candelabre, colivii sau flori din mătase. Oglinzile venețiene, penele și luminile lumînarilor vor adăuga strălucire serii. Tot pentru amenajarea decorului folosește postere vechi, catifea, franjuri și dantelă cu aspect învechit. Gîndește-te și la grilajelele cu trandafiri, spațiile acoperite cu wisteria (glicina) sau la machetele de mașini vintage atunci cand vrei să decorezi localul.

Related Posts