0-611-11-873 info@fotopanou.md

Cît durează realizarea invitațiilor de nuntă ?

Dacă îți dorești ca invitațiile de nuntă să le spună oaspeților cît mai multe despre voi, soluția ar fi o invitație personalizată. Un stil minunat de personalizare este cel propus de Fotopanou, adică un mix dintre pasiunea voastră și talentul nostru de a crea povești frumoase. Invitația pentru nuntă reprezintă coperta nunții.

getimage

Cu cît timp inainte de nuntă trebuie să alegi invitațiile?

De obicei, căutarile încep cu aproximativ 4 luni înainte de eveniment, pentru că din acel moment și pînă se înmînează efectiv invitația durează ceva timp. În această perioadă trebuie să alegeți furnizorul potrivit ce se incadrează în buget. Elaborarea și aprobarea design-ului este cel mai longentiv și mofturos proces , dar și producerea și multiplicarea lor poate dura timp în dependent de design. Pasul final este expedierea invitaților către invitați, trebuie să ții cont de disponibilitatea acestora, mai mult ca atît tradițiile cer ca invitațiile de nuntă  să fie oferite personal.

Este normal că atunci cînd creezi un produs personalizat să gîndești orice detaliu. Personalitatea cuplului trebuie să se reflecte în invitațiile de nuntă pentru a-i surprinde plăcut pe oaspeți. Ele pot fi realizate din o multitudine de materiale și cu orice conținut posibil pînă la gustări dulci și plante vii.

Invitatie-nunta-masti-venetiene

Așadar, nu este un termen standard de zile în care să primiți invitațiile de nuntă, deoarece procesul diferă de la caz la caz. Însa, tot ce contează este ca atunci cînd ai ales un furnizor și ai o idee despre ce îți dorești și ce îți place din portofoliul acestuia,îți recomandăm să acționezi, să nu amîni, pentru că lucrurile personalizate deosebit cer timp și multa atenție.

Related Posts