0-611-11-873 info@fotopanou.md

Trei motive să faci nunta iarna

Winter-Wedding

Nunțile se fac în perioada caldă a anului, așa consideră majoritatea, însă sunt îndrăgostiți ce preferă cel mai răcoros și mohorît sezon- iarna. Gurile rele spun că iarna este un sezon nepotrivit atît din punct economic, cît și etico-estetic, dar noi te vom convinge că a fi special este foarte benefic și pentru buzunar și pentru suflet.

Nunțile de iarna sunt mai ieftine

În condițiile financiare din prezent, acesta este probabil cel mai puternic argument pentru care merită să îți faci nunta iarna. Vorbim aici de economii pe toate planurile – în primul rînd la rezervarea localului, deoarece iarna sunt considerabil mai puține cupluri care se căsătoresc și astfel poți obține reduceri destul de mari, și implicit la meniuri ori catering, dar și în ceea ce privește formația sau fotograful. Principalul motiv pentru care prețurile sunt mai mici este acela că nu prea există cerere, în comparație cu anotimpurile calde cînd piața cererii este foarte aglomerată și automat prețurile cresc.

o-WINTER-WEDDING-IDEAS-facebook

Libertate mai mare în alegerea meniului

Spre deosebire de nunțile din mijlocul verii, iarna poți include în meniu cam orice îți dorești. De la preparatele tradiționale de sezon și de la tot felul de supe sau sufleuri care să-i încălzească pe invitați, pînă la …  vin fiert, țuică , ciocolată calda etc. Automat, prețurile pentru aceste băuturi vor fi și mai mici decît dacă ai merge pe varianta cocktailurilor de vară.

 

Alegerea temei nunții poate fi mult mai ușoară

Gîndește-te că și alegerea temei poate fi mult mai ușoară iarna … în cazul în care alegi luna decembrie, poți merge oricînd pe tematica Crăciunului, alegînd decorațiuni de culoare roșie sau verde, dacă nunta are loc în ianuarie poți opta cu ușurință pe tematica fulgilor de nea, oferindu-le invitaților un decor alb minunat sau, dacă preferi luna februarie, poți lua în considerare ziua îndrăgostiților și astfel să ajugi la o tematică plină de iubire!

 

Topește crivățul cu dragostea, fii special!

Related Posts