0-611-11-873 info@fotopanou.md

Coafuri pentru mirese

      Pentru că e ziua în care este în centrul atenției, mireasa vrea ca de la pantofi până la coafuiră să arate perfect. Cea din urmă este însă un pas mai dificil dat fiind faptul că orice femeie se decide destul de greu:) la alegrea unei coafuri care să o avantajeze din toate punctele de vedere.
    Există însă coafuri care vor fi în vogă permanent indiferent de anotimp, vârstă sau culoare a părului. 

                                             Coc chignon
coc2        O coafură elegantă inspirată din moda anilor ’20, dar care astăzi este mai actuală ca niciodată.  acest tip de coafură este potrivit atât părului lung cât și celui de lungome medie. avantajul acestei coafuri este faptul că poate fi finisată cu accesorii ăprecum:  flori vii, agrafe sau peneâ în dependență deja  de stilul rochiei precum și de  tematica evenimentului.

coafura-nunta-336x224

Cosițele

Acest tip de coafură  le avantajează în deosebi pe domnișoarele care au  părul lung, însă există o varietate atât de mare de împletituri, încât acestea pot fi realizate indiferent de lungimea și structura părului. O asemenea coafură  vi se va potrivi perfect dacă planificați o nuntă în aer liber, cu elemente și stil rustic.

 
Bucle cu  aspect naturalcoafura-mireasa-5      Look elegant și romantic. Această coafură este potrivită pentru orice lungime de păr și va da mereu o nuanță de simplitate și sublim, nuanțe care sunt cheia succesului și frumosului!

 

 

sursa: blog.marry.md

Related Posts