0-611-11-873 info@fotopanou.md

Nunta 2016

Află de acum care sunt tendințele nunților în anul 2016!

Da, știm, abia am dat startul sezonului nupțial al anului 2015, dar gândul deja ne zboară la tendințele anului 2016 în materie de nunți pentru că știm cât de important este ca miresele să afle din timp care sunt trend-urile pentru a avea parte de un eveniment minunat.

Dacă încă nu ai terminat cu pregătirile pentru anul acesta și urmeză să te căsătorești în curând, în acest articol poți găsi numeroase idei interesante pe care le poți integra cu succes în cadrul evenimentului tău.  Iar dacă ai planuri mari pentru anul viitor, iată ce trebuie să știi pentru a fi în trend.

Adio, tort tradițional! tort-nunta-elegant-8

Se pare că în anul 2016 îi spunem adio tortului tradițional. Dacă anul acesta vedetele sunt torturile neglazurate, în anul 2016 vom renunța complet la torturile obișnuite și vom îmbrățișa torturi inedite, din clătite, budincă sau cheese-cake. Candy-barurile vor cunoaște o evoluție interesantă.

Meniuri light

Tot la capitolul mâncare, specialiștii afirmă că din ce în ce mai multe cupluri care plănuiesc să se căsătorească în anul viitor renunță la meniurile tradiționale în favoarea meniurilor ușoare, compuse în cea mai mare parte din legume și fructe.

Accente metalice

Din punctul de vedere al decorului, cum încă nu știm care va fi culoarea anului 2016, am aflat că accentele metalice vor fi foarte apreciate în cadrul decorului de eveniment.

Natura vine în interior

Specialiștii afirmă că din ce în ce mai multe persoane care organizează un eveniment vor un decor inspirat cât mai mult de natură. Astfel, decorațiunile din flori sălbatice, de câmp și florile uscate sunt ideale pentru o nuntă cu accente rustice, o nuntă romantică, plină de culoare și energie pozitivă.

Spectacole pentru invitați

Pentru că invitații la nuntă joacă un rol deosebit, cuplurile care urmează să se căsătorească în anul 2016 se gândesc la abordarea unei tematici inedite pentru evenimentul lor, astfel încât invitații să se simtă perfect și să rămână cu o amintire deosebită la sfârșitul evenimentului.

Papionul revine în forță

În ceea ce privește ținuta, mirele, cavalerii de onoare și invitații de sex masculin trebuie să știe că papionul va fi unul dintre accesoriile anului 2016.

 

papion-bow-ties-9154

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: .decomag.ro

Related Posts