0-611-11-873 info@fotopanou.md

Rochii de mireasă 2015

         Cum arată mireasa toamnei acestui an? Probabil, dacă ești una dintre ele,cunoști deja, însă dacă vrei să te informezi cu privire la ce propuneri noi de sezon există, fii la curent cu cele mai noi tendințe în ceea ce privește rochiile de mireasă.

mrs1-hNoile colecții, prezentate de cei mai buni designeri, sunt extrem  de variate. Fiecare femeie își va putea găsi ceva perfect pentru ea, conform preferințelor și stilului abordat. Avant-garde, clasicul etern sau ținută romantică – indiferent de ce nu ați alege, veți arăta perfect!

Culori la modă

Rochiile de mireasă albe vor fi mereu la modă, însă culorile neobișnuite sunt tot mai frecvente în colecțiile de modă. În noul sezon, nuanțe cum ar fi turcoaz, roz, perla, mentă au eclipsat culorile tradiționale luminoase. În rochii de culori la modă, miresele vor arăta imaculat și elegant, vor fi adevărate regine ale sărbătorii.

2-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015 (1)

 

Minimalismul anilor ’90

Această tendință a secolului trecut se observă în colecțiile diferitor designeri. Ne-au fost prezentate rochii de mătase drepte, laconice, însă incredibil de elegante. Aceste modele subliniază formele corpului. Unele sunt pe talie și conferă imaginii o notă de grațiozitate.

3-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Dantela

Foarte multă dantelă pe o rochie de mireasă cu siguranță este o alegere excelentă. Mâneci ușor transparente, ușoare, fuste vaporoase și farmecul intrigant al decolteului dantelat vor încânta nu doar mirele și oaspeții, dar și pe toți cei prezenți la eveniment. Această reflecție subtilă de romantism Victorian creează o atmosferă potrivită, și dă miresei note de  eleganță și finețe.

4-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Dacă nu vă este frică de ținute extravagante, vă puteți opri alegerea la rochii cu spatele transparent, din dantelă sau un decolteu indrăzneț din volănașe. Foarte actuală este considerată dantela mascată, utilizată pe toată rochia – pe corset, fustă și chiar voal. Importantă este eleganța și simplitateaâ.  Nu uitați că o rochie de mireasă la modă în anul 2015 este rochia care vi se potrivește după forma corpului, arată original, însă nu extravagant și în care vă simțiți foarte sigură, dar și  atrăgătoare.

5-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Silueta tip A

Rochiile de mireasă silueta tip A sunt un model universal, potrivit pentru orice mireasă, indiferent de tipul siluetei acesteia. Mai mult, acest model poate fi executat în diverse moduri. Rochiile de mireasă silueta de tip A pot fi atât pufoase, cât și elegante și speciale.

6-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Rochii  Sirena

Chiar și cele care adoră modele mai laconice își vor putea găsi modelul potrivit. Astfel, rochia sirenă se va bucura de o popularitate deosebită și în acest an.  O astfel de rochie cu siguranță le va fi pe plac posesoarelor cu forme voluptoase. Aceasta permite miresei să arate feminin, fin și sexy în același timp.

7-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Talie cazută

Astfel de model de rochie de mireasă vă va permite să arătați toate curbele feminine ale siluetei dvs. Acesta este un model foarte popular, care evidențiază formele corpului și care se desface până in jos, asemeni unei fuste pufoase.

8-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Cu spatele gol

Acest tip de rochii de mireasă este prezent în colecțiile de nuntă de mai mult timp. Rochiile poartă denumirea de rochii de mireasă cu spate de tip “portret” sau spate dantelat. Fără îndoială, ozoarele din dantelă pe spatele grațios al unei femei va arăta interesant și delicat. Această rochie subliniază frumos curbele feminine și este foarte tentantă.

9-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Rochii de mireasă Prințesă

Doriti sa aratati ca o printesa iar cei din jur subordonatii dvs., care incearca sa va fie pe plac? Atunci nu ezitati sa incercati rochii de mireasa cu fuste pufoase, ca in Evul Mediu. Corsetul va face talia supla, fusta pufoasa vor da suplete soldurilor, iar trena lunga – maretie. Va fi imposibil sa nu va simititi o adevarata printesa intr-o astfel de rochie.

10-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Stil grecesc

Este un stil de o rochie ideală pentru o mireasă ideală.

11-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

 Din 2 piese

O propunere incredibilă și o tendință fierbinte a anului 2015.

12-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Modele pufoase

Important este că astfel de model accentuează talia și ascunde formele picante ale șoldurilor, dacă sunteți posesoarea siluetei de tip triunghi.

13-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Transparență intrigantă

14-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Rochii transparente extraordinare sunt prezente în multe colecții ale acestui an.

15-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Rochii de mireasă cu corsaj închis

Pentru miresele, care preferă eleganță și laconism, designerii recomandă ținute de mireasă cu corsaj închis. Astfel de modele, în dependență de sezon, pot avea mâneci lungi.  Drept decor pentru rochie poate servi o centură nu prea mare cu fundă sau o floare frumoasă.

16-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Rochii de mireasă scurte

Un loc deosebit în colecțiile de modă îl au rochiile scurte. Acestea sunt destinate pentru acele mirese, care se mândresc cu corpul lor și care sunt obișnuite să fie mereu în centrul atenției.

17-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

Stil office

Ca de obicei, designerii experimentează cu forme, țesături și decorații. În acest sezon putem întâlni rochii de mireasă în stil office. Care este cireașa de pe tort a acestor rochii? În primul rând, partea de sus seamănă cu o camașă, de parcă mireasa, după ceremonie, a scos fusta pufoasă și merge la birou.

18-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Cu ornamente

O rochie de mireasă cu ornamente este frumoasă, la modă și originală.

19-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Cu mâneci

În sezonul 2015 se observă o tendință minunată – mânecile dantelate. Pentru a pune în evidență umerii, designerii folosesc dantela rafinată, care decorează umerii și omoplații punând accent pe aceste zone.

20-Rochii-de-mireasa-la-moda-2015

 

Detalii la modă rochii de mireasă 2015:

  • Volane, cusute pe corsaj în zona taliei.
  • Trena, de orice lungime, care corespunde cu culoarea rochiei, și care nu se diferențiază de stofa acesteia.
  • Decolteul bustiera – rochie fără bretele, care pune în evidență frumusețea pieptului și linia umerilor.
  • Slit atrăgător la spate – deschis sau acoperit cu dantelă extrem de fină.
  • Mâneci de orice lungime.
  • Orice detaliu asimetric: corset, fustă, slit.

Alege rochia perfectă pentru o nuntă de vis! 

 

 

Sursa:  xmodax.com

Related Posts