0-611-11-873 info@fotopanou.md

Rochii de mireasă. Culori și semnificații

         Sparge tiparele, fii originală și neconvențională. Deci… alege să porți la nunta ta o rochie colorată de mireasă! Ceea ce te va face să fii deosebită, să ieși în evidență și în dependență de culoare – să vorbești multe despre personalitatea ta.Noi te informăm eficient despre ,,ce simbolizează fiecare culoare pentru rochia de mireasă”.

Rochia de mireasă ALBĂ rochii_de_mireasa_love_story_by_bien_savvy_2013_be_in_love-spate

Se ştie că prima rochie albă a fost purtată acum mai bine de 2000 de ani, când miresele din Egiptul Antic obişnuiau să îmbrace mai multe rânduri de drapaje albe, din materiale simple, pentru cununia religioasă.  Albul este culoarea tradițională a rochiilor de mireasă. Se spune că acestea simbolizează dragoste pură,sinceritate, fidelitate inocență și delicatețe.

 

Rochia de mireasă ROȘIE 408_0_2
O rochie roșie va fi purtată de o mireasă nonconformistă, o mireasă inzdrăznaeață care va ieși în evidență. Rochia roșie de mireasă simbolizează dragoste pasională, căsnicie plină de vitalitate, romantism, energie, dar totodată si controverse, certuri si împăcări furtunoase. Normal! Rosul e culoarea iubirii pasionale și arzătoare la infinit. Această culoare purtată in orice zi, sub orice formă va atrage atenția celor din jur, ea semnificînd foc , pasiune, entuziasm și agresiune.


Rochia de mireasă GALBENĂ 6408f-yellow-424x572

Galbenul este culoarea care a însemnat dintodeauana gelozie, posesivitate, neîncredere, chiar daca ea a fost mereu asemănată cu soarele si aduce o stare de bine persoanei care o poartă.Atunci cînd vine vorba de culoarea rochiei de mireasă, se spune că galbenul  nu este indicat persoanelor posesive.

  rochie-de-seara-smarald-fara-maneciRochia de mireasă VERDE.
Verde semnifică feritilitate, tinerețe, sperantă, viață și natură.Superstițiile spun însa că dacă vei purta verde îți va fi rușine să fii văzută.Pîna la urmă, tu cunoști mai bine de ce ești în stare.Alege și argumentează alegerea ta prin felul de a purta această culoare!

 

Rochia de mireasă MOV Rochie-de-seara-DA60336
Trebuie să știi că movul este culoarea regală, care inseamnă bogăție. Poti alege culoarea rochiei de mireasa mov, sau cel putin mici inserații dacă te crezi bogată, iar bogăția in primul rînd e cea a spiritului

Related Posts